Kompetansesenteret er offisielt åpnet!

Av Alexandra Dahlen | 30. april 2015

Statssekretær Lisbeth Normann i Helse- og omsorgsdepartementet foretok den offisielle åpningen av Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg tirsdag 28.april. I tillegg holdt hun et foredrag om morgendagens helse- omsorgstjenester med påfølgende plenumsdiskusjon.

Åpningsseminaret inneholdt også hilsener fra partnerne Nord-Trøndelag fylkeskommune og Helse Nord-Trøndelag; en statusoppdatering om kompetansesenteret fra daglig leder Odd Håpnes og styreleder Vegar Rangul, samt innlegg av Steinar Krokstad, prof dr. med, leder HUNT forskningssenter, NTNU; Eva Bojner Horwitz, med. dr CSS, Karolinska Institutet og Sverre Krüger, kunsthistoriker og professor NTNU.

Ana Marie Laungsand, sykepleier ved Ytterøy helsetun, fortalte forsamlingen om hvordan helsetunet benytter seg av systematisk bruk av sang, musikk og andre kulturvirkemidler og om hvilke resultater de ser av dette.

Her kan du se en video fra åpningsseminaret og lese Trønder-Avisas dekning om kompetansesenteret.

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)