Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand

Av Alexandra Dahlen | 30. august 2023

Kari Ann Bjerkestrand
Kari Ann Bjerkestrand. Foto: Anne-Sylvie Bonnet.

Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand (f.1968) er utdannet danser ved Statens Ballethøgskole i Oslo og School for New Dance Development i Amsterdam. Hun har siden 1991 jobbet som danser, koreograf, pedagog og produsent på scenekunstfeltet både nasjonalt og internasjonalt. Kari Anne har også en utdannelse i tai chi kineo og har undervist denne disiplinen i mer enn 20 år. Hun har  tilbudt sin egen metode BodyMindFlow innen lederutvikling i næringslivet, for ansatte ved Ahus og i kreftomsorg og palliativt arbeid i Nesodden Kommune. I 2011 ga hun ut boken Bedre flyt, som viser hvordan bevegelse skaper flyt mellom kropp og sinn. I dag jobber Kari Anne som koreograf i teater – dans og -operaforestillinger og underviser ved bl.a. Kunsthøgskolen i Oslo og Norges Musikkhøgskole. Hun tilbyr også kurs og individuell veiledning for kunstnere og andre med konseptet Scenisk bevegelse og bevissthet.

www.kariannebjerkestrand.no

 

Kari Anne vil fungere som seminarleder gjennom hele arrangementet

Kari Anne vil lede oss gjennom og til og fra de forskjellige seminarene. Hun vil binde temaene sammen og inspirere og stimulere til diskusjon og debatt. Hun vil også lede enkelte break-out-sessions hvor deltakerne får muligheten til å gå dypere inn i temaene som har blitt presentert i de ulike seminarene og workshopene.

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)