Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand

Av Alexandra Dahlen | 30. august 2023

Kari Ann Bjerkestrand
Kari Ann Bjerkestrand. Foto: Anne-Sylvie Bonnet.

Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand (f.1968) er utdannet danser ved Statens Ballethøgskole i Oslo og School for New Dance Development i Amsterdam. Hun har siden 1991 jobbet som danser, koreograf, pedagog og produsent på scenekunstfeltet både nasjonalt og internasjonalt. Kari Anne har også en utdannelse i tai chi kineo og har undervist denne disiplinen i mer enn 20 år. Hun har  tilbudt sin egen metode BodyMindFlow innen lederutvikling i næringslivet, for ansatte ved Ahus og i kreftomsorg og palliativt arbeid i Nesodden Kommune. I 2011 ga hun ut boken Bedre flyt, som viser hvordan bevegelse skaper flyt mellom kropp og sinn. I dag jobber Kari Anne som koreograf i teater – dans og -operaforestillinger og underviser ved bl.a. Kunsthøgskolen i Oslo og Norges Musikkhøgskole. Hun tilbyr også kurs og individuell veiledning for kunstnere og andre med konseptet Scenisk bevegelse og bevissthet.

www.kariannebjerkestrand.no

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)