Beate Moksnes

Av Alexandra Dahlen | 8. februar 2024

Portrettbilde av Beate MoksnesBeate Moksnes har vokst opp med sang, musikk og dans. Hun er utdannet hjelpepleier, men er i dag ufør etter at hun fikk hjerneslag i 2013. Beate har erfaring med bruk av sang, musikk og dans ved bl.a. kreft og hjerneslag. Som brukerrepresentant på slagskolen i Levanger bruker hun erfaringene sine som foredragsholder.

Beate har vært med i korprosjektet Syng deg friskere, og har holdt foredrag om koret, sin livserfaring og egne erfaringer med musikk som en stor og viktig del av livet. I kapittel 8 i boka «Samfunnsdeltakelse i første rekke» har Beate delt av erfaringene sine som deltaker i et helse- og mestringskor. Kapitlet er skrevet av Grete Daling og Arve Almvik.

Beate brenner også for psykisk helse. Hun var med å starte opp Mental Helse avdeling Verdal, hvor hun også har vært leder. I tillegg har hun hatt verv i Mental Helse Trøndelag. I dag siter hun som styremedlem i FFO Trøndelag.

Beate er glad i å synge og har bl.a. sunget i Levanger blandakor. Hun har også gitt ut fire sanger. En under covid og to i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse.

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)