Veileder: Mønster

Av Alexandra Dahlen | 17. april 2023

Faksimile: Veileder MønsterHar du lyst til å lære hvordan filt kan brukes i omsorgsarbeidet? Mønster handler om å møtes gjennom en kunstdidaktisk praksis i en helsekontekst og om hvordan bruk av materialet filt kan gi nytt innhold, mestring og glede i hverdagen. Ved å legge biter av filt i ulike mønstre kan iboende kulturelle og estetiske ressurser komme frem, både hos den ansatte og den som mottar omsorg. Med collager i farget filt kan møtet med materialene vekke sansene og den estetiske responsen åpner for tilstedeværelse.

Last ned Veileder: Mønster her

Målgruppen for denne veilederen:

 • Ansatte i helse- og omsorgssektoren
 • Ansatte innen kulturfeltet
 • Lærere
 • Pedagoger
 • Andre

Målgruppen for Mønster:

 • Personer med demensdiagnose
 • Personer med kognitiv svikt
 • Psykisk helsearbeid
 • Personer med utviklingshemming,
 • Barn og ungdom
 • Andre

Les også:

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)