Elli Isokoski

Av Alexandra Dahlen | 30. august 2023

Elli Isokoski. Foto: Maaria Kuukorento
Elli Isokoski. Foto: Maaria Kuukorento

Elli Isokoski er en finsk dansekunstner, grunder og administrerende direktør av Myrskyryhmä dansekompani. Hun har vært aktiv med å bringe profesjonelle danseforestillinger, workshops og danse residenser inn i eldreomsorgen. Elli har sin BA i dans fra London Contemporary Dance School og en MA i dansepedagogikk fra Theatre Academy Finland. Hun har også fullført studier i Community Dance, Dancer as Multiprofessional og Artist in Elderly Care programmer. Hun er opptatt av grensene mellom dans og hverdagsliv; hvordan dans kommer inn i det vanlige livet; hva dans som kunstform kan bidra til i menneskers møter og forbindelser, til å påkalle både kreativitet og til foryngelse. Elli sin praksis har også en stor fokus på uttrykksformene vi velger å vise gjennom dansefilmer og visuelle fortellinger.

Om seminaret hennes

Dansekunstner Elli Isokoski fra dansekompaniet Myrskyryhmä vil introdusere konseptet sitt “Bevegelsessnacks” som er små danse/bevegelsesøvelser som kan gjøres med mennesker med alle type evner. Hun vil vise klipp fra sine inkluderende dansefilmer og fortelle om sin lange erfaring fra arbeidet med eldre og dans. Her vil det også være tid og rom for diskusjon og spørsmål fra salen.

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)