Alexandra er vår nye kommunikasjonsrådgiver

Av Marthe Haugdal | 6. januar 2023

Alexandra Dahlen fra Levanger er ansatt som kommunikasjonsrådgiver ved Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg.

Hun kommer fra jobben som markedskoordinator ved Alti Magneten og Alti Verdal. Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver ved kompetansesenteret.

– Dette blir spennende! Jeg gleder meg til å være med på å formidle den forskningen og de prosjektene som kompetansesenteret jobber med. Jeg gleder meg også til å jobbe ved Nord universitet. Det blir litt som å komme hjem, sier Alexandra.

Hun har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver på Læringsmiljøsenteret og Lesesenteret ved Universitetet i Stavanger, hvor hun blant annet hadde hovedansvaret for forskningsformidling ved sentrene.

Alexandra Dahlen fra Levanger er ny kommunikasjonsrådgiver ved Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg.
Alexandra Dahlen fra Levanger er ny kommunikasjonsrådgiver ved Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg.

Kulturens helseeffekter
Å formidle kulturens helseeffekter vil føles naturlig, tror levangerjenta.

– Jeg har selv sett hvilken betydning musikk og kulturopplevelser har på personer med demensdiagnose. Det er utrolig sterkt å se hvor stor glede en sang eller en opptreden kan gi, sier Alexandra.

Alexandra har en master i medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi fra NTNU, og har også tidligere jobbet som rådgiver i Nord-Trøndelag Fylkeskommune.

Viktig for senteret
Ifølge daglig leder Marit Stranden er formidling og kommunikasjonsarbeid en viktig del av senterets arbeid. Hun er derfor svært fornøyd med at Alexandra har takket ja til tilbudet.

– Vi gleder oss til å ønske Alexandra velkommen til oss. Hun har med seg god erfaring som vil styrke jobben vår med å synligjøre det tverrfaglige kultur og helse-feltet og samspillet mellom forskning, utdanning og praksis, sier Stranden.

Første arbeidsdag for Alexandra ved kompetansesenteret blir 1.mars.

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)