Se webinaret “Opplæringsprogrammet Miljøbehandling med integrert bruk av musikk, sang og bevegelse”

Av Marthe Haugdal | 22. juni 2022

Fikk du ikke med deg webinaret om hvordan bruke musikk, sang og bevegelse systematisk som miljøbehandling og støttebehandling i daglig pleie- og omsorgsarbeid?

Du kan se det i sin helhet her:

Webinaret Opplæringsprogrammet Miljøbehandling med integrert bruk av musikk, sang og bevegelse her (Panopto.no)

Program

Hva er opplæringsprogrammet «Miljøbehandling med integrert bruk av musikk, sang og bevegelse for ansatte i helse og omsorg»?

Vegar Rangul, førsteamanuensis og prosjektleder Musikkbasert miljøbehandling

(9:30 i opptaket) Hvordan kan musikk, sang og bevegelse gi en bedre omsorg for personer med kognitiv svikt. Musikkens påvirkning på hjerne og sinn, kartlegging av musikkpreferanser og konkrete tiltak som helse- og omsorgsarbeidere og andre kan gjennomføre.

Audun Myskja, lege og nevrologisk musikkterapeut

(23:00 i opptaket) ABC Musikkbasert miljøbehandling – bruk av musikk, sang og bevegelse i tjenester til eldre og personer med utviklingshemming

Inger Molvik, Nasjonalt senter for aldring og helse

(39:00 i opptaket) Kulturskolen som samarbeidspart i arbeidet med Musikkbasert miljøbehandling – hvorfor og hvordan, hva og hvem?

Ragnhild Skille, rådgiver i Norsk Kulturskoleråd

(55:30 i opptaket) Hvordan komme i gang med opplæringa i kommunen – oppsummering og videre arbeid?

Hilde Heimli, dr. philos og opplæringsleder Nasjonalt senter for aldring og helse og Vegar Rangul, Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg

Arrangører: Nasjonalt senter for aldring og helse og Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg, i samarbeid med Norsk kulturskoleråd.

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)