Nordisk tidsskrift bygger nytt tverrfaglig felt

Av Les om | 5. april 2022

En ny artikkel i det nordiske tidsskriftet Nordic Journal of Arts, Culture and Health (NJACH) er publisert.

Denne artikkelen handler om mental helse og kreativ skriving: Mental health recovery and creative writing groups: A systematic review. En systematisk oversiktsartikkel viser at kreativ skriving kan støtte personlig recovery, men det er behov for mer forskning på tilrettelagte, kreative skriveintervensjoner for å komme seg etter psykiske lidelser.

Nordisk tidsskrift

Det nordiske tidsskriftet Nordic Journal of Arts, Culture and Health (NJACH) utgis av Universitetsforlaget på vegne av Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg (juridisk eier), Høgskulen i Volda, Primärvården Skåne, Aalborg universitet, Kungl. Musikhögskolan i Stockholm, Turku University of Applied Sciences (TUAS), Kulturforvältningen, Region Stockholm og The University of the Arts Helsinki.

Tidsskriftet er en arena for publisering og debatt i det tverrfaglige fagfeltet for kunst og kultur innen fysisk og psykisk helse, sosial inkludering og helse- og omsorgsarbeid. Alle artikler i NJACH er åpne for alle. En oversikt over de tidligere utgavene finner du her.

En ny artikkel i det nordiske tidsskriftet Nordic Journal of Arts, Culture and Health (NJACH) er publisert.
En ny artikkel i det nordiske tidsskriftet Nordic Journal of Arts, Culture and Health (NJACH) er publisert.

 

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)