Meld deg på nordisk nettverkskonferanse 10.-11.mai

Av Marthe Haugdal | 30. mars 2022

Nordisk nettverk for kultur og helse inviterer til konferanse 10.mai og nettverksmøte 11.mai i Stockholm.

Konferansen er gratis og det er mulig å delta digitalt.

Programmet for konferansen 10.mai finnes herPåmelding til konferansen kan du gjøre her.

Innhold på konferansen

Dette er det nordiske nettverket for kultur og helse sin andre konferanse, og blir en spennende dag med keynotes, presentasjoner, workshops og nettverksmuligheter med nordiske kunst- og helsekolleger ved Kungliga Musikkhögskolan, Stockholm (Valhallavägen 105). Konferansen arrangeres i samarbeid med Kompetenscentrum för kultur och hälsa, Region Stockholm, og passer for de som interesserer seg for og jobber med kultur og helse i Norden.

Konferansen starter med fokus på politikken på feltet kunst, kultur og helse, før den fortsetter med parallellsesjoner i dans, kunstterapi, tverrsektoriell brobygging, teater, drama og mental helse livskvalitet for eldre, tverrsektoriell praksis, tverrsektorielle kunstnere, kunst og kultur i utdanning og kulturelle intervensjoner som støtte.

Mer info om konferansen, program, lokale etc. finner du på hjemmesiden

Konferansen er organisert i et hybridformat. Gi beskjed om du skal delta på lokalet eller digitalt.

 

Nettverksmøte 11.mai

I forbindelse med konferansen, inviteres alle Nordic Arts & Health forskere til nettverksmøte dagen etter, altså 11.mai på samme sted.

Det er gratis å melde seg inn i forskernettverket.

Påmelding til nettverksmøtet 11.mai innen 20. april 2022, her

Wenche Torrissen
Professor Wenche Torrissen (Høgskulen i Volda og Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg) er den norske samarbeidspartneren i det nordiske forskernettverket som er støtter av Nordisk kulturkontakt.

 

 

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)