Arne & Carlos med Trondheimsolistene

Av Marthe Haugdal | 20. april 2021

Liker du å strikke? Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg er medarrangør når Arne & Carlos møter Trondheimsolistene på Ringve Musikkmuseum  lørdag 24.april kl.14.00.

På konserten vil Arne & Carlos fortelle om hvordan de oppsøkte inspirasjon fra både Trøndelags rosemaling og musikk, og de vil også ha med strikketøyet for å vise noen strikketekniske tips til oppskriften. Trondheimsolistene har satt sammen et musikkprogram som vi tror vil passe godt til strikking og skape en hyggelig atmosfære.
Arne og Carlos
Arne & Carlos

Program:

Johan Svendsen: Fra Oktett for strykere Op. 3
Tormod Tvete Vik: The Trondheim Sound 
Edvard Grieg: Norsk fra 2 Melodier Op 53
Britta Byström: A walk to Gade
W. A. Mozart: Eine Kleine Nachtmusik
Gjermund Larsen: Trondheimsfjorden

Publikum inviteres også til å bli med og strikke, så ta med strikketøyet! Begrenset antall strikkepakker med garn fra Hillesvåg og oppskrift på «Trondheimsolistvotten» og håndleddsvarmerne av Arne & Carlos vil også være til salgs i museumsbutikken før og etter konserten.

Du kan selvfølgelig også bare lytte til musikken, hvis du ikke liker å strikke.

Forskning viser at musikk påvirker hjerne, kropp og sinn positivt i sterkere grad enn det som er allment kjent. Strikking og musikk er en spennende kombinasjon, som på ulike måter vil være sansestimulerende og helsefremmende.

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)