Still hjerne dumme spørsmål

Av Marthe Haugdal | 22. september 2020

Arrangementet Still hjerne dumme spørsmål er en del av Forskningsdagene 2020.

Lurer du på hvordan din egen hjerne fungerer? Gjennom et forskerpanel spesialisert på hjernen setter vi av en kveld viet til menneskets viktigste organ. Velkommen til en opplysende, kunnskapsrik og lettbeint prat – alt basert på dine spørsmål.

Forskerpanelet består av Jon Tormod R. Nordland, psykologspesialist, Helse Nord- Trøndelag (f.v.), Håvard Skjellegrind, spesialist i allmennmedisin og prosjektleder for HUNT 70+, og Odd S. Håpnes, daglig leder for Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg.

Avisa Innherred, Trønder-Avisa og Forskning.no har lagd forhåndssak om arrangementet.

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)