Musikk i helsearbeid har blitt eget universitetsfag

Av Marthe Haugdal | 28. januar 2019

Musikk i helsearbeid har blitt eget universitetsfag.

Avisa Innherred publiserte en artikkel om åpningen av nytt studie “Kunst og kultur i helse og omsorg”, en videreutdanning som tilhører opplæringsprogrammet Musikkbasert miljøbehandling.

– Studiet er ett av flere tilbud vi har i det nasjonale opplæringsprogrammet Miljøbehandling med integrert bruk av musikk, sang og bevegelse, og det er veldig gledelig å ønske de nye studentene velkomne til oppstarten. Studiet er en viktig del av opplæringsprogrammet, og et viktig bidrag til at helse- og omsorgsarbeidere får kunnskap i hvordan de kan bruke kunst- og kulturuttrykk i den daglige pleie og omsorgen, sier Vegar Rangul, prosjektleder Musikkbasert miljøbehandling, ifølge Kompetansesenterets artikkel om temaet.

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)