Mønsterprosjektet

Av Alexandra Dahlen | 12. februar 2015

Mønster er et prosjekt der en kunstner arbeider i dialog med demente sykehjemsbeboere og de ansatte.

Mønster er både et kunstprosjekt og handler om å utvikle redskap for ansatte i pleien.
Prosjektet er et samarbeid mellom Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg og samtidskunstvirksomheten Levart. I august 2015 ble det arrangert et arbeidsseminar på Levanger. Her lærte deltakerne hvordan filt kan brukes i omsorgsarbeidet.

Avdelingsleder Kristin Haugdahl Nøst ved Ytterøy Helsetun har sett prosjektet på nært hold. – Vi ser at dette virker. Det skapes mange gode øyeblikk for både pasienten og de ansatte, sier Haugdahl Nøst.

Prosjektet hadde også en utstilling på Levart i Levanger.

Relaterte artikler

helse-nordtrondelag
ntnu
hint
levanger
Stående_farge (1)